Helse og velvære

Pynt et lekkert julebord!

Julematen er noe vi gleder oss spesielt til i jula og borddekkingen er en viktig støttespiller for å skape det perfekte måltidet. Hos Nille kan du få inspirasjon og gode tips til årets høydepunkt.

Den herlige ventetiden!

Syv slag småkaker er det antall forskjellige småkaker som det ifølge tradisjonen i Norge var forventet å servere ved kaffebordet. Det er ulike tradisjoner knyttet til hvilke kaker som skal inngå i de syv slagene. Rosenborg Bakeri forbereder seg godt og du vil finne et stort utvalg av kjente julekakesorter i disken.

Velkommen til hyggelig julehandel!

Hos Norli Byåsen finner du julegaver til hele familien. Stor lekeavdeling, bredt utvalg i bøker og hyggelig betjening som gjerne hjelper deg.

Byåsen Butikksenter 60 år!

Velkommen til å feire sammen med oss! Byåsen Butikksenter fyller 60 år i november 2022. Dette markerer vi med fest 3 dager til ende, 17.-19.november. Da blir det aktiviteter for hele familien. Vi sees!

Lag deg din egen oase!

Pynt opp med grønne inneplanter og dekorative krukker i herlige farger. Spør hos Blomster på Byåsen, hvis du er usikker på hva som egner seg best. Du får også gode råd om stell av plantene, så du kan ha glede av dem lenge.

Søndagsåpent!

Visste du at du kan ta frokosten din, lunsjen din eller bare en kaffe med noe godt til etter en herlig tur i Bymarka hos Rosenborg Bakeri Byåsen også på søndager? Det er nemlig åpent 9-17 hver søndag året rundt! Velkommen!

Vitusapotek

30. desember 2020

Brun og blid

17. oktober 2011

Heads Up Hårstudio

17. oktober 2011

Daglig leder: Toril Smistad