Hus og hjem

Rosenborg Bakeri Byåsen

Et av de mest populære møtestedene i byen! Spesielt populært er det å stikke innom enten på en lunsj i forbindelse med trimturen i Bymarka eller bare for en nytrukket kaffe og fersk bakst. Søndagsåpent hele året 09-17.

Blomster på Byåsen

Besøk den koselige blomsterbutikken hos oss på Byåsen Butikksenter! Fantastisk atmosfære, herlige dufter og hyggelig betjening. Blomster og gaver i skjønn forening.

Elsykkelkompaniet Byåsen

Elsykkelkompaniet er en fagbutikk som er spesialist på elsykkel. Det vil si at du kan forvente å få råd og kunnskap om ALLE produktene som butikken tilbyr. Høy servicegrad, kunden skal være fornøyd med sykkelen sin. Autorisert verksted for Bosch, Yamaha og Panasonic. Velkommen innom for en hyggelig sykkelprat!

God jul!

Med disse bildene fra Årets Juleaksjon ønsker vi ved Byåsen Butikksenter alle våre kunder ei riktig GOD JUL! Vi vil samtidig takke så mye til alle dere som har bidratt i juleaksjonen. Vår samarbeidspartner i år er Norsk Folkehjelp Trondheim og hvert bidrag er viktig for det samfunnsnyttige arbeidet de gjør for oss i Trondheimsdistriktet.…

Åpningstider desember 2023

Vi ønsker alle våre kunder ei fin førjulstid. Velkommen til en trivelig handel:)

Årets Juleaksjon

Har du lyst til å delta i BBs Juleaksjon? Juletrærne på senteret er i år dekorert med hjerter. Dette er et samarbeid mellom Norsk Folkehjelp Trondheim og Byåsen Butikksenter. Vi ønsker å være bidragsyter for alle frivillige i Norsk Folkehjelp som arbeider for at vi skal få et tryggere miljø i byen vår. Ta med…

Blomster på Byåsen

17. oktober 2011

Butikkledere: Kirsti Berge Øyangen Birgithe Presthus  

Nille

17. oktober 2011

Butikksjef: Lise Fjerstad